God service og gode resultater

Hvis du ønsker at få en tandbehandling ud over det sædvanlige, synes vi at du burde give os en chance. Vi brænder nemlig for at give vores patienter, en behandling som de ikke modtag hos alle og enhver. Vi starter med en dybdegående undersøgelse, hvor vi starter ud med at tag billeder. Billederne skal bruges i vores evalueringsproces. Når billederne er blevet taget, vil patienten og behandleren gå billederne igennem. Hvad vil du gerne have gjort ved dit tandsæt? Skal de være hvidere eller rettes ud? Disse spørgsmål kan svares ved hjælp af konsultationen. Før du bestemmer dig for hvad du skal have lavet forslår vi at du for lavet et ”digitalt smile”. Et digitalt smile er et nyt software som vi bruger til at analysere patientens mund og ansigtstræk. Med dette redskab kan vi se resultatet før vi begynder proceduren. Udfra disse oplysninger kan vi komme frem til lige præcis det resultat som patienten vil have. Udfra af resultatet kan vi også komme frem til prisen, på proceduren som patienten ønsker. Denne ydelse er helt gratis, sammen med konsultationen. Hvis man ikke kommer fra Skagen, eller nordjylland for den sags skyld, men stadig vil have en behandling hos os, har vi en ydelse som de færreste tilbyder. Vi 33arrangere nemlig gerne afhentning i Aalborg lufthavn, hvis man ønsker dette. Hvis man også ønsker hotel ophold kan vi også sagtens arrangere dette. Hvis man vælger en implantatbehandling hos os, giver vi desuden en overnatning på ruths hotel. Grunden til dette er fordi vi oplever helingsprocessen er hurtigere, hvis man er i stressfri og omgivelser samt at man for den rette kost.

Hvis du er en af de personer, der lider af tandlægeskræk skal du ikke være nervøs. Vi har meget erfaring indenfor behandling af folk med tandlægeskræk, og derfor har vi også en ansat der fokusere på lige netop dette. Vi har nemlig ansat en narkoselæge, som kan hjælpe dig med at slappe af og føle dig i sikre hænder. Vi er utrolig stolte af vores klinik og de ydelser vi tilbyder. For som du kan læse ovenfor tilbyder vi ikke det samme som mange andre tandklinikker. Vi tilbyder en service som de færreste kan hamle op med. Derfor er vi også af den overbevisning at du skal vælge os, hvis du skal have lavet en implantat behandling.

Vi glæder os utrolig meget til hører fra dig.

Tandlægerne Hatt ApS

Holstvej 16

9990 Skagen

98441646

 

Overkom din tandlægeskræk

Tandlægeskræk

En overset folkesygdom

Hver tredje dansker lider af tandlægeskræk – i større eller mindre grad. Tandlægeskræk kan være alt fra små-nervøsitet til kvalme og besvimelsesanfald, og kan i værste fald betyde, at man helt undgår tandlægen og som følge heraf får tandsygdomme og smerter. De fleste er af den opfattelse at tandlægeskræk er noget man må leve med resten af livet, noget der ikke kan kureres, men her tager de fejl. Der findes adskillige tips og tricks, der kan hjælpe folk med at holde deres tandlægeskræk i skak eller måske endda at slippe den fuldstændig.

Kontrol over situationen

Tandlægeskræk er ikke frygten for tandlægen som person, men derimod for den smerte man frygter man vil opleve når tandlægen tager sine instrumenter i brug. Hos Tandlægerne Eggers og Vester i Holbæk, har man erfaret at tandlægeskræk for det meste opstår som resultat af manglende viden om hvad tandlægen foretager sig, og derfor er der her fokus på at sætte patienter med tandlægeskræk grundigt ind i hvad der kommet til at foregå under behandlingen. At give patienterne lov til at følge med i et lille spejl har vist sig at give gode resultater. På denne måde føler patienterne at de har kontrol over situationen, og ikke får nogen ubehagelige overraskelser.

Tandlægeskræk kan komme til udtryk på flere forskellige måder, bl.a. gennem tanker, kropsreaktioner og følelser. Ved voldsomme anfald af tandlægeskræk ved patienten bl.a. opleve svedige håndflader, hjertebanken og muskelspændinger. På det følelsesmæssige plan vil de fleste voksne skamme sig over deres, på nogle måder, irrationelle frygt for tandlægebesøg. Derudover er det også normalt at føle dårlig samvittighed over at man har udskudt tandlægebesøgene pga. frygt og dermed har øget risikoen for tandsygdomme.

Hvis man vil prøve at styre sin tandlægeskræk kan man prøve at lytte til afslappende musik efter eget valg når man ligger i tandlægestolen. Derudover kan det også hjælpe at mediterer eller foretage afspændingsøvelser, så man er så afslappet som overhovedet muligt.

Hos mange tandlæger, fx Tandlægerne Eggers og Vester, bliver der lagt stor vægt på at få patienter med tandlægeskræk til at føle sig godt tilpas og skabe trygge rammer for konsultationen. Et fortroligt forhold mellem tandlæge og patient er essentielt og her er det derfor vigtigt at der er plads til åben dialog. Vær ikke bange for at fortælle din tandlæge at du lider af tandlægeskræk – hvis din tandlæge er opmærksom på dette, vil han/hun nemlig blive i stand til at hjælpe dig med at overkomme din frygt, så du igen kan få smukke, sunde tænder.


Tandlægerne Eggers & Vester
Smedelundsgade 39
4300 Holbæk
Tlf: 59 43 43 11